Afleveren van uw bestelling

Verzending van uw bestelling

Fietsen worden rijklaar afgeleverd door onze eigen transporteur in heel Nederland en België (in Duitsland door Hermes Versand), en indien gewenst en mogelijk met accessoires gemonteerd. Bezorging wordt in samenspraak met u ingepland. De bezorgdatum is definitief, nadat u een bevestiging per mail heeft ontvangen.

Bestellingen van accessoires worden bezorgd door PostNL en PostNL Pakketten. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval ziet u in uw details van uw bestellingen een 3S nummer bij de bestelling. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL www.tracktrace.nl het verzendtraject van uw pakket volgen. Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

In Nederland, België en Duitsland kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen door PostNL.

Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw bestelling.

In Nederland:
De bezorging van een (elektrische) fiets is gratis, m.u.v. kinderfietsen. De bezorgkosten van een  kinderfiets vanaf 20 inch bedragen € 9,95. De bezorgkosten van een kinderfiets t/m 18 inch bedragen € 14,95.

(m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen; hiervoor gelden andere tarieven, neemt u a.u.b. vooraf uw bestelling contact met ons op)

De bezorgkosten voor bestellingen bezorgt door PostNL en PostNL Pakketten bedragen voor Nederland € 6,95.

De bezorgkosten van remboursement zending hebben een afwijkend tarief. Voor accessoires geldt een tarief van € 19,95, voor fietsen € 29,95.

In België:
De bezorgkosten van een (elektrische) fiets, of kinderfiets vanaf 20 inch bedragen € 34,95. De bezorgkosten van een kinderfiets t/m 18 inch bedragen € 24,95.

De bezorgkosten voor bestellingen bezorgt door PostNL en PostNL Pakketten bedragen voor België € 12,95.

In Duitsland:
De bezorgkosten van een (elektrische) fiets, of kinderfiets vanaf 20 inch bedragen € 44,95. De bezorgkosten van een kinderfiets t/m 18 inch bedragen € 34,95.

De bezorgkosten voor bestellingen bezorgt door PostNL en PostNL Pakketten bedragen € 12,95.

Let op: Loopfietsjes en steps worden per PostNL bezorgd, deze worden dan ook niet rijklaar afgeleverd.

Afhalen

Het is tevens mogelijk uw bestelling in onze winkel af te halen. Hierbij zijn vanzelfsprekend geen bezorgkosten van toepassing. Wanneer uw bestelling op voorraad is, ontvangt u hiervan een bevestiging per mail, waarna u uw bestelling kunt ophalen.