Onderhoud, reparatie en service

Naast het verkopen van fietsen, fietsaccessoires en fietskleding bieden wij ook het volledige onderhoud, reparatie en service van (elektrische) fietsen aan. Dit doen we voor ieder merk of type fiets. Goed onderhoud aan uw fiets immers maakt fietsen leuker.

In samenwerking met diverse partijen proberen wij een zo hoog mogelijke servicegraad na te streven. Zo zijn wij op elektrisch fietsgebied gecertificeerd E-bike Service Center (EBSC). Dit is een organisatie die het ‘elektrische’ aan een fiets ontwikkeld voor Sparta, Batavus en Koga. Op het sportieve vlak kunnen wij rekenen op de ondersteuning van Shimano als Shimano Service Point zijnde. Een concept wat is opgezet om de service voor Shimano producten verder te verbeteren.

Wij zijn tevens een Erkend Leerbedrijf Mobiliteitsbranche.

haal en breng service voor uw fiets

Wilt u uw fiets laten repareren maar heeft u geen mogelijkheid om deze te brengen of op te halen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal en breng service. Wij komen uw fiets ophalen en natuurlijk ook weer netjes thuis brengen. We kunnen uw fiets in verschillende dorpen ophalen, of u nu in Mill woont of daarbuiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Extra Mobiele fietsenmaker service

In samenwerking met serviceorganisatie Pantein Extra bieden wij vanaf november 2011 ook de voordelige mobiele fietsenmaker service aan voor het Land van Cuijk inclusief de gemeente Gennep. Als mobiele fietsenmaker komen wij bij u aan huis. Veel voorkomende eenvoudige reparaties proberen wij direct op locatie te verrichten, voor grotere reparaties nemen wij de fiets mee en brengen deze vervolgens weer bij u thuis. De mobiele fietsenmaker service bieden wij voordelig aan op afspraak via serviceorganisatie Pantein Extra, hierbij wordt besproken wat er aan de fiets gedaan moet worden. U ontvangt meteen een prijsopgave. Wij repareren ook elektrische fietsen. Meer informatie via de website van Pantein Extra.